Maak een afspraak: 016 29 31 31

Wie zijn wij

Dokter Heidi Opdebeeck

Buiten een lijst van behaalde diploma’s (Dokter in de geneeskunde, Licenciaat Tandheelkunde, Ex-Fellow UTHSC Dallas Tx USA, Erkend specialist in Orthodontie, Erkend stagemeester) is zij in eerste plaats een gedreven orthodontiste. Haar aandacht gaat ernaar om mensen meer zelfvertrouwen te geven door het bekomen van een mooie lach.

Momenteel ondergaat de orthodontie een ware revolutie met nieuwe behandel- en onderzoeksmethoden (zie verder), zij past deze nieuwe technieken toe in samenwerking met haar collega Flavia Preda-Calburean. Samen werken ze aan een praktijk die ervaring heeft met alle up-to-date behandelmethoden.

Dokter Flavia Preda-Calburean

Flavia Preda is erkend specialist orthodontie. Zij werkt graag met kinderen en adolescenten, maar ook met volwassen patiënten, biedt aandacht en empathie aan de typische behandel behoeften die elke situatie zou vertonen.

Orthodontische behandelingen in voorbereiding tot complexe prothetische werken,  implantaten, parodontale en chirurgische ingrepen zijn een belangrijk onderdeel van haar werk waarvoor ze constant prestigieuze internationale cursussen en interdisciplinaire programma's volgt.

Drs. Preda heeft een bijzondere interesse voor het integreren van de meest moderne technieken in onze praktijk. Deze technieken verhogen de efficiëntie voor de behandeling en bieden meer comfort voor de patiënt bieden (onder andere: botankers, mini-schroefjes, digitale afdrukken, digitale behandelplan, digitale predictie voor kaakchirurgie).

Naast het behandelen van patiënten in de tandartspraktijk werkt ze momenteel aan een doctoraat in KU Leuven met focus op de orthodontische behandeling voor aangeboren aandoeningen van de kaken, tanden en het aangezicht in kinderen.