Maak een afspraak: 016 29 31 31

Onze praktijk in tijden van Corona

Beste patiënt,

De lockdown is achter de rug en laat ons hopen dat dit niet meer moet gebeuren. In die lockdown hebben we tijd gevonden voor dingen die we uit het oog verloren waren en waarvan we nu beseffen hoe belangrijk ze zijn!

We bedanken eerst en vooral het OrthoTeam dat dag en nacht gewerkt heeft om afspraken te verplaatsen, uitleg te geven, onzekerheid weg te nemen. En om alles in gereedheid te brengen voor de heropstart van de orthodontische behandelingen. 

Nu we zover zijn kunnen en mogen we jammer genoeg niet alle behandelingen uitvoeren. We trachten via triage de juiste patiënten op het juiste moment te zien. Dit legt uit waarom u dikwijls wordt opgebeld om een uur te veranderen of een datum te verplaatsen. 

Als u naar de praktijk komt zal u zien dat alles veranderd is. De artsen en de assistenten zien eruit als komende van Mars. Voor de kleinere patiëntjes kan dat wat schrikken zijn. We zien er anders uit maar we zijn wel dezelfde gebleven!

We streven naar een praktijk, safe voor onze patiënten via social distancing en rigoureuze hygiëne. Dat vraagt een inspanning van onze kant maar ook van uw kant en dat leggen we uit in de mail die u krijgt om u aan uw afspraak te herinneren. 

We bedanken onze patiënten voor het meewerken aan het welslagen van onze  strijd tegen het Covid19 virus.  

Regeling van de afspraken

Hoe vangen we mogelijke problemen op?

Stuur ons eerst foto's van je gezicht en je tanden, zoals getoond in de instructievideo:

 

De artsen zullen u trachten verder te helpen van op afstand. De artsen zullen ook beslissen in hoeverre u naar de praktijk moet komen om het probleem op te lossen. 

Wij wensen u veel moed toe en voor alles een goede gezondheid voor u en uw dierbaren!

Dr. H. Opdebeeck
Drs. F.  Preda- Calburean
En ons OrthoTeam