Maak een afspraak: 016 29 31 31

Urgenties

Een los blokje is geen urgentie: het zit vast aan de draad met een ligatuurtje. Bel het secretariaat en zeg dat er een blokje los zit zodat er voldoende tijd kan voorzien worden bij uw vastgelegde afspraak. Soms zal de afspraak moeten verplaatst worden om voldoende tijd te kunnen voorzien. 

Een los bandje is bijna altijd het gevolg van snoepen. Het hindert meestal niet en het zal al naargelang de fase in de behandeling tijdelijk verwijderd worden of hersteld. 

Zijn er dan toch problemen dan neemt men best een foto van het probleem samen met een foto van het gelaat. Stuur dit naar info@opdebeeckorthodontie.be of vul onderstaand formulier in samen met een beschrijving van het probleem. De artsen bekijken je foto's en geven zo snel mogelijk hun antwoord op uw vraag. We werken sinds geruime tijd op deze manier tot grote voldoening van onze patiënten. 

Sleep/klik hier om bestanden te uploaden Je browser ondersteund slepen van bestanden niet. opdebeeckopheij.website.dropzone.fallback_text Dit type bestand is niet toegelaten Dit bestand is te groot ({{filesize}}MB). Maximale grootte: {{maxFilesize}}MB. Fout bij het uploaden Annuleren Ben je zeker dat je deze upload wil annuleren? Verwijderen Je kan geen bestanden meer uploaden